Skip directly to content

Parvekematto

Tuotteet

 

Kovaa kulutusta kestävä parvekematto on tyylikäs ja vaivaton ratkaisu parvekkeiden matoittamiseen. Linjakkaan muotoilun ansiosta matto on miellyttävän näköinen ja se soveltuu jokaiseen ympäristöön. Matto on ihanteellinen parvekkeille, koska se on pehmeä ja lämmin jalalle.

 

Parvekematon alapinnan kuviointi on uramainen, joten tuulettuvan pohjarakenteen vuoksi kosteus haihtuu automaattisesti ja matto kuivettuu nopeasti.

 

Maton leikkaaminen haluttuun pituuteen ja muotoon käy kätevästi mattoveitsellä. Matto asennetaan helposti suoraan parvekkeen lattialle ilman vaivalloista liimaamista.

 

Jos maton asennuspaikalla on esim. pilareita, niin tarvittavat leikkaukset tai kavennukset mattoon kannattaa tehdä paikan päällä.

 

Parvekematto kestää hyvin likaa ja siivouksen yhteydessä matto on helppo pitää puhtaana ravistamalla, imuroimalla tai pesemällä vedellä. Imurointi on tehokkain keino irrottaa ja poistaa lika, joka on uponnut nukan sisään. Kevyttä mattoa on miellyttävä käsitellä ja se on myös helposti rullattavissa, jolloin lattian pinta on helppo puhdistaa.

 

Tekniset tiedot
MateriaaliPolypropyleeni
Pohjamateriaali Lateksi
Paksuus10 mm
Pituus 35 m
Leveys 2 m
Paino 1,2 kg / m2
Väri Grafiitti
Käyttölämpötila  -35ºC - +70ºC