Skip directly to content

Matrix Kumimatto

Tuotteet

Matrix Kumimatto on vankkarakenteinen tuulikaappimatto ulko- ja sisäkäyttöön. Alumiinirunkoisen maton profiileihin on kiinnitetty korkealaatuiset kumikaistaleet, jotka soveltuvat vaativiinkin olosuhteisiin. Kumin pinnassa on tyylikkäästi muotoillut pitkittäiset urat. Kumiprofiilit antavat miellyttävän alustan ostoskärryille ja mahdollistavat tasaisen ja äänettömän kärryliikenteen.

 

Matrix Kumimatto on korkokenkävarma tuulikaappimatto ja se sopii kauppakeskusten, liike- ja teollisuuskiinteistöjen ja yleisten tilojen tuulikaappeihin.

 

Matrix kumimatossa on 50 mm leveät pintaprofiilit, joiden ansiosta maton puhdistus- ja kuivausominaisuudet ovat ylivertaiset. Leveiden pintaprofiilien ansiosta matolla on poikkeuksellinen suorituskyky ja arvovaltainen ulkonäkö. 

 

Kumimaton rakenne on avonainen ja korkovarma. Alumiiniprofiilien väliin kerääntyvä lika voidaan poistaa vaivattomasti siivouksen yhteydessä imuroimalla. Maton alle kertynyt lika poistetaan helposti rullaamalla matto ensin kokoon ja lattiapinta puhdistetaan harjaamalla tai imuroimalla.

 

Kumimatto on äänetön, koska alumiiniprofiilien pohjassa on pitkittäissuuntaiset äänenvaimennusnauhat. Maton ylikulusta ei siten aiheudu haitallista melua sisätiloihin.

 

Tekniset tiedot
Rungon materiaaliAlumiini
Paksuus22 mm
Paino18 kg/m² 
Rungon väriAlumiini
KumiväriMusta
Tarvikkeet
 
Alumiinilista 16/20 mm, 300 cm