Venture Harjas-Tekstiili yhdistelmä kasettimatto

Image

Venture Harjas-Tekstiilimatto on yksilöllinen ja kulutusta kestävä alumiininen ritilämatto sisäkäyttöön. Harjasten ja tekstiilien yhdistelmän ansiosta matto soveltuu erityisen hyvin sekä liike- ja teollisuuskiinteistöjen että julkisten tilojen sisäänkäynteihin.

 

Matossa on tuuheiden harjasnippujen ja tekstiiliraitojen käytännöllinen yhdistelmä. Maton harjasniput pysäyttävät tehokkaasti kengänpohjissa kantautuvan karkean lian kulkeutumisen sisätiloihin ja estävät liukastumisia matolla. Maton uramaiset tekstiiliraidat puolestaan estävät hienojakoisen lian ja kosteuden pääsyn kiinteistöjen sisälle.

 

Venture Harjas-Tekstiilimaton alumiiniprofiilit ovat tukevasti kiinni toisissaan ruostumattomilla teräsvaijereilla. Teräsvaijereiden päällä on suojana kumiset välikappaleet. Vaijerirakenteensa ansiosta matto on helposti rullattavissa siivouksen ajaksi.

 

Venture Harjas -Tekstiilimatto on äänetön, koska alumiiniprofiilien pohjassa on pitkittäissuuntainen äänenvaimennusnauha. Maton ylikulusta ei siten aiheudu ylimääräistä melua kiinteistön sisälle.

Tekniset tiedot
Rungon materiaali Alumiini
Paksuus 16, 19, 24 ja 28mm
Paino 11, 12,13 ja 14 kg/m²
Rungon väri Alumiini
Harjaksen materiaali Nylon
Harjasvärit Musta, harmaa
Tekstiilimateriaali Polypropeeni
Tekstiilivärit Grafiitti, harmaa
Tarvikkeet
Alumiinilista 9/12 mm, 300 cm
Alumiinilista 16/20 mm, 300 cm
Kuvapankki
Image
Image
Image
Image
Image