Venture harjas (alumiini)

Image

Venture Harjas on kestävä alumiinirunkoinen tuulikaappimatto ulko- ja sisäkäyttöön. Venture tuulikaappimatto soveltuu erityisesti kauppakeskuksien, suurmyymälöiden, liike- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten tilojen sisäänkäynteihin.

Venture Harjas tuulikaappimatto sopii myös kovan liikenteen tuulikaappeihin, joissa raskas kärryliikenne vaatii matolta erinomaista kulutuskestävyyttä.

Venture maton harjasniput pysäyttävät kengänpohjissa kantautuvan lian kulkeutumisen sisätiloihin ja estävät liukastumisia matolla. Harjakset harjaavat kuraa, lunta, karkeaa likaa ja hiekkaa ilman, että kenkiä tarvitsee pyyhkiä mattoon.

Maton rakenne on avonainen, joten alumiiniprofiilien väliin kerääntyvä lika voidaan poistaa vaivattomasti siivouksen yhteydessä. Lika poistetaan helposti rullaamalla matto ensin kokoon ja lattiapinta puhdistetaan harjaamalla tai imuroimalla.

Venture Harjasmaton alumiiniset runkoprofiilit ovat tukevasti kiinni toisissaan ruostumattomilla teräsvaijereilla. Teräsvaijereiden päällä profiilien välissä on suojana kumiset välikappaleet. Vaijerirakenteensa ansiosta matto on helposti rullattavissa siivouksen ajaksi.

Venture Harjasmatto on äänetön, koska alumiiniprofiilien pohjassa on pitkittäissuuntainen äänenvaimennusnauha. Maton ylikulusta ei siten aiheudu haitallista melua sisätiloihin.

Tekniset tiedot
Rungon materiaaliAlumiini
Paksuus16, 19, 24 ja 28 mm
Paino12, 13, 14 ja 15 kg/m²
Rungon väriAlumiini
Harjaksen materiaaliNylon
HarjasväritMusta, harmaa
Tarvikkeet
Alumiinilista 9/12 mm, 300 cm
Alumiinilista 16/20 mm, 300 cm
Kuvapankki
Image
Tuulikaappimatot Venture harjas (alumiini)
Image
Tuulikaappimatot Venture harjas (alumiini)
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image