Venture Harjas-Tekstiili (alumiini)

Image

Venture Harjas-Tekstiilimatto on yksilöllinen ja kulutusta kestävä alumiininen ritilämatto sisäkäyttöön. Harjasten ja tekstiilien yhdistelmän ansiosta matto soveltuu erityisen hyvin sekä liike- ja teollisuuskiinteistöjen että julkisten tilojen sisäänkäynteihin.

 

Matossa on tuuheiden harjasnippujen ja tekstiiliraitojen käytännöllinen yhdistelmä. Maton harjasniput pysäyttävät tehokkaasti kengänpohjissa kantautuvan karkean lian kulkeutumisen sisätiloihin ja estävät liukastumisia matolla. Maton uramaiset tekstiiliraidat puolestaan estävät hienojakoisen lian ja kosteuden pääsyn kiinteistöjen sisälle.

 

Venture Harjas-Tekstiilimaton alumiiniprofiilit ovat tukevasti kiinni toisissaan ruostumattomilla teräsvaijereilla. Teräsvaijereiden päällä on suojana kumiset välikappaleet. Vaijerirakenteensa ansiosta matto on helposti rullattavissa siivouksen ajaksi.

 

Venture Harjas -Tekstiilimatto on äänetön, koska alumiiniprofiilien pohjassa on pitkittäissuuntainen äänenvaimennusnauha. Maton ylikulusta ei siten aiheudu ylimääräistä melua kiinteistön sisälle.

Tekniset tiedot
Rungon materiaaliAlumiini
Paksuus16, 19, 24 ja 28mm
Paino11, 12,13 ja 14 kg/m²
Rungon väriAlumiini
Harjaksen materiaaliNylon
HarjasväritMusta, harmaa
TekstiilimateriaaliPolypropeeni
TekstiiliväritGrafiitti, harmaa
Tarvikkeet
Alumiinilista 9/12 mm, 300 cm
Alumiinilista 16/20 mm, 300 cm
Kuvapankki
Image
Tuulikaappimatto Venture Harjas-Tekstiili (alumiini)
Image
Image
Image
Image
Image
Image